Brancardiologul lovește din nou!

Nici bine nu s-a uscat cerneala pe verdictul de plagiat al lucrării de doctorat, că lumina medicinei de pe Peța, Florian Bodog, reacționează violent și convingător.

Prins între două plantări de țâțe, o gonflare de buze și o bombare de buci, eminentul chirurg  brancardiolog își face timp să-i spargă pe cei care l-au depistat ca plagiator.

Evident, nu spune nimic despre hoția domniei sale. În schimb, îl acuză pe rectorul Universității de Vest din Timișoara, unde s-a făcut dezvăluirea. Îi reproșează respectivului că nu i-a atras atenția asupra furăciunii în 2008, când a avut loc delictul academic. Că poate aducea altă lucrare în loc şi nu se ajungea la balamucul de azi…

Despre ziarista Emilia Șercan, altă grozăvie! Doamna a lucrat la Sorin Ovidiu Vântu. Eu unul nu văd ce e așa de mare rușine în asta, că Vântu avea minte, numai că o folosea la prostii. Așa, ar trebui să-i rușinăm pe toți bugetarii că lucrează la panarama aia de prim-ministră care nu știe nici pe ce planetă se află.

Totuși, dom’ Bodog, despre lucrarea dumneavoastră chiar nu aveți nimic de comentat?


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale