Bolojan, vinovat pentru sângele vărsat!

Filmul unui accident lângă Pasajul Magheru

Faptele: într-o noapte, un tânăr șofer a crezut că poate forța trecerea prin șantierul pasajului de pe Magheru. Când a văzut că nu mai poate înainta, a dat cu spatele și a picat în șanț. Omul nu a pățit nimic, mașina a fost puțin șifonată, iar alcoolemia nu a depășit 0,6 la mie în aerul expirat.

Reacția pizmașilor lui Bolojan: „Frați orădeni, testverek! Bolovan ne omoară cu zile. Veșnicele șantiere, veșnic nesemnalizate, veșnic pline cu betoane, fac victime mai ceva ca Covid-ul.

Un tânăr nevinovat, ieșit la plimbare după atâta izolare prin fostul frumos municipiu, a căzut într-o groapă pusă anume de birtinez pentru a împuțina populația orașului. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă nu am fi avut investiții. Rugăm insistent ca rămășițele autoturismului să fie înapoiate familiei îndurerate.

Reacția șoferului: Am vrut să inaugurez drumul cu două luni înainte de finalizare, că nu-s io mai prost ca ăla care a trecut peste Podul Centenarului. Din cauză că m-am relaxat cam mult, adică cu 0,58 la mie alcoolemie în aerul expirat, am decis ca de acum să nu mă mai bazez pe expirație, ci exclusiv pe inspirație. Pentru fraierii care mă întreabă cum am ajuns în groapă: am vrut să schimb becul de la plafonieră și să golesc scrumiera. Clar?


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale