Bihorenii au talent la de toate

Nu demult, cel mai talentat român a fost declarat Emil Rengle, dansatorul pe tocuri, care a uimit o țară întreagă cu show-ul său și cu cei 120 de mii de euro luați ca premiu.

Acum a venit rândul altui orădean, Bogdan Vandici, să-și arate abilitățile în emisiunea „Chef la cuțite”, unde a luat premiul cel mare de 30 de mii de euro.

Este primul orădean care pune mâna pe cuțit fără să fie interogat de Poliție. Să mai aud femeile care se plâng că stau toată ziua la cratiță, între rântașuri și leveșe. Să vadă cum se comportă membrii juriului cu concurenții, de parcă jumătate din neamuri le-ar fi murit de toxiinfecție alimentară.

Adevărata artă, și singura care se mai face la Oradea, este arta culinară. Nu degeaba avem zeci de restaurante și nici o galerie de artă ca lumea.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale