Beni Rus l-a rugat pe Bolojan să accepte să rezilieze contractul de renovare a Policlinicii

La spartul târgului, când slujbașii Consiliului Județean ardeau documentele incriminatoare, Sandor Pasztor a dat spre renovare clădirea Policlinicii unei asocieri conduse de firmele lui Beni Rus. Pentru asta a făcut un împrumut, deși știa că de la anul clădirea poate fi renovată pe bani europeni. A fost poate ultima misiune a pescarului din pandemie.

Dacă acum 15 ani, când tartor la Consiliul Județean era depanatorul Kiss Sanyi, ne-ar fi spus cineva că Beni Rus vine la acesta să-i ceară să scumpească terenurile pe care urma să facă blocuri, l-am fi trimis la consult psihiatric.

Ei bine, uite că acum Beni pare să fie cel care s-a rugat de președintele Bolojan să rezilieze contractul, rușinat te pomenești de manevra pe care Pasztor Sandor a făcut-o, cu reabilitarea Policlinicii din banii județului.

Sunt unii care se-ndoiesc că așa s-au petrecut lucrurile. Dar eu cred că Bolojan nu l-a presat pe omul de afaceri să renuțe la contract. Ci doar la privit galeș printre sprâncene, așa cum știe el să o facă atunci când vrea să obțină ceva…


*
*