Băieţi buni: Poliţiştii nu l-au săltat pe afaceristul Lajos Szentgyorgyi până nu i-a plecat iubita de la Cheeky Girls din oraş

Lajos Szentgyorgyi, afaceristul implicat în cel mai proaspăt caz de evaziune fiscală cu importuri de zahăr intracomunitar, este şi unul din iubiţii uneia dintre surorile Cheeky Girls, Gabriela Irimia.

Deşi arestat, bărbatul le poate mulţumi poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, pentru că au fost băieţi buni şi au aşteptat să-şi petreacă în tihnă sfârşitul de săptămână împreună cu vestita sa amică, ba chiar să o conducă la Aeroport, şi abia după aceea au descins la vilele şi firmele sale.

Bihorel a aflat că, mai mult, cei doi porumbei au fost printre invitaţii de top de la nunta Luanei Vila, fiica secretarului Consiliului Local Oradea, iar Gabriela a avut parte de o cazare la un hotel de cinci stele. Acum, având în vedere că iubitul ei a fost cazat de oamenii legii în condiţii precare, e de văzut dacă Cheeky Girl va veni la vorbitor cu punga de chiftele.


*
*