Atac la Kaufland

De câteva săptămâni constatăm că șoarecii preferă Kauflandul. Chestia pare cusută cu ață albă și s-ar putea să fie rodul unei acțiuni din partea unor persoane interesate să torpileze biznisul.

Adică de ani buni nu s-a găsit nicio lighioană în firmă și acum, brusc, de câteva săptămâni, au ieșit la iveală șoriceii!

La frecvența cu care sunt surprinși șoarecii printre rafturi, cred că patronii de la Kaufland ar face bine să-și deschidă un raion de pet shop.

Mă aștept ca și la Oradea să aibă loc filmări cu diverse animale mici și cred că cea mai înțeleaptă mișcare de contracarare a fenomenului este aducerea de grabă a unui batalion de pisici.

Chestia asta cu atacul la concurență am mai văzut-o la un restaurant de lux unde un tip nervos s-a plâns că mâncarea era stricată pe un cont de Facebook cu proprietar anonim.

Altădată un lanț de pizzerii a fost atacat, dar reclamagiul nu a reușit să convingă pe nimeni că ceea ce a găsit în umplutură era de la local și nu plantat de el după ce a ajuns acasă cu produsul.


*
*