APIA nu dă subvenții pentru culturile de canabis

Știam de mult că acest Guvern nenorocit nu pune mare preț pe cultură. Ba mai mult, vorba unui sinistru nazist, când Guvernul aude de cultură, mai exact de cea de canabis, scoate pistolul.

Niște tineri întreprinzători s-au lansat în afaceri, dar poliția i-a prins cu o seră plină cu canabis. Aici apare paradoxul pe care mulți internauți l-au sesizat: adică dacă Statul găsește pe terenul tău petrol e al lui, dacă găsește canabis e al tău. Cu ce sunt de vină bieții întreprinzători?

La cum a negociat România la aderare sprijinirea agriculturii, numai canabisul te poate scoate din faliment. Totuși, situația nu poate rămâne așa de încurcată și trebuie luate măsuri clare în domeniul agriculturii.

  1. Dacă nu subvenționează culturile de canabis, Statul ar putea subvenționa consumul de energie electrică, știut fiind că plantele au nevoie de multă căldură.
  2. Trebuie văzut clar dacă cultivarea de lanuri de canabis nu exisă cumva și în programul de guvernare al PSD.
  3. Dacă s-ar face studii serioase, s-ar constata că bietul canabis este apă plată în comparație cu alcoolurile care se găsesc pe piață, produse de contrabandiști.
  4. La ce prețuri sunt pe piață la verdețuri, te ia cu amețeala fără să fi fumat canabis.
  5. Cercetătorii ar trebui să vadă dacă nu se poate face pălincă din canabis, pentru că din pufoaică și electrozi s-a putut.

*
*