Apeviștii atenționează: Oradea poate ajunge pașalâc!

Asociația Mihai Viteazul, compusă din bravii ofițeri care s-au remarcat la cules de porumb pe vremea lui Ceaușescu, e împotriva mutării statuii patronului lor spiritual.

Domnul doctor în istorie Constantin Moșincat are certitudini. El știe că în locul lui Mihai va veni Ladislau și Oradea riscă să devină pașalâc.

Domnul are probabil impresia că se adresează publicului de la Antena 3, capabil să înghită orice gogoriță.

Cred că a venit momentul ca astfel de cetățeni să înțeleagă că au fost lăsați la vatră pe o pensie de cinci ori mai mare ca a unui medic, așa că nu mai e cazul să facă valuri.

Argumente de genul că statuia este a lor și nu se poate muta fără acordul proprietarului e de-a dreptul ridicolă. Păi, așa, fac și eu o bucată de bronz pe care o intitulez Burebista și o plantez în fața teatrului. După care mă judec cu Primăria că nu vrea să-mi lase metalul acolo.

Camarazi de arme, dacă Bolojan face manevre cu ieșire din amplasament în ce privește statuia lui Mihai Viteazul, pedepsiți-l! Duceți statuia acasă, să nu se mai poată bucura de ea nerecunoscătorii orădeni.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Mircea | 23 noiembrie 2018 16:13

    Mai bihoreilor, de data asta sunteti de-a dreptul penibili. Împreună, toată redacția, nu aveti scoala cât are domnul Mosincat. Tot împreună toata redactia, nu ati scris (eufemism pentru rahatelele de le publicati) cate pagini de istorie (stiinta – sper ca ati auzit despre ea) a scris dansul. E usor sa pui cacat pe clanta cand te ascunzi dupa pseudonime…Hala barbati, halal „jurnalisti”. Sunt curios dacă libertatea de expresie e respectată la voi in „redactie”.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale