Antreprenor între interlopi: Scandalagiul de Sîntandrei, Mihai Borciu, va fi arestat şi predat autorităţilor germane

Vă mai aduceți aminte de scandalagiul de Sîntandrei, Mihai Borciu, cel care în august a fost „săltat” un pic de Poliţie după ce s-a luat la bătaie cu bodyguarzii altui celebru interlop orădean, Aurel Gavriş, căruia i-a și avariat mașina după ce a tras după ea cu o pușcă de Airsoft? După publicarea știrii, Borciu a trimis un mail ofuscat pe adresa BIHOREANULUI, plângându-se că a fost făcut interlop pe degeaba, fiindcă el e antreprenor cinstit, patron de succes chiar peste o firmă de transport.

Mai, mai să-și tragă Bihorel o bilă Airsoft în cap pentru gafa făcută, când iaca: miercurea trecută, antreprenorul de succes a fost ridicat de mascați și dus la Curtea de Apel Oradea. Și nu din greșeală, ci în scop de a fi arestat și predat autorităților germane pentru oareșce furtișaguri comise pe teritoriul Germaniei.

Atât doar că mandatul european de arestare va fi pus în aplicare abia după ce interlopul, pardon, antreprenorul, își va lămuri definitiv afacerile judiciare din România, unde e încă anchetat pentru scandalul din vară. Care scandal – să fie clar – a fost o simplă „întâlnire de afaceri”…

UPDATE:

Nu sunt scandalagiu!”

„Eu nu sunt scandalagiu. Eu nu fac scandal, eu execut. În vară am avut nişte probleme cu o persoană, iar acum cazul e cercetat de Poliţie. Iar cât priveşte povestea cu mandatul european de arestare, nu m-au ridicat mascaţii de acasă”, a ţinut să precizeze, miercuri, Mihai Borciu, susţinând că poliţiştii au exagerat în comunicatul în care susţineau că au avut nevoie de “luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor” ca să-l găsească.

“Eram într-un birou la Inspectoratul de Poliţie când a venit un poliţist şi m-a întrebat dacă sunt Borciu. Am zis că da. Mi-a cerut să mă ridic, m-au dus la procuror, unde mi-au spus că sunt urmărit internaţional într-un caz de furt din Germania, iar apoi am fost reţinut. Şi nu e vorba de furtişag, e vorba de dispariţia a 240.000 euro, dar singura mea implicare e că m-au legitimat în perioada şi în zona în care s-a întâmplat”, susţine Borciu.


*
*