Aniversarea nimicului: Președintele Federației Patronilor sărbătorește 1 an de la Memorandumul eșuat pentru Bihor

La iniţiativa lui Ioan Lucian, preşedintele Federaţiei Patronilor Bihor, cu un an în urmă se lansa un document numit pompos „Memorandumul pentru Bihor”, ce urma să rezolve toate problemele judeţului.

Ei bine, deşi rezultatele sunt inexistente, acelaşi Lucian organizează pe 27 iunie, la Clubul Studenţesc din Campusul Universităţii, o „întrunire festivă” dedicată aniversării unui an de la pecetluirea Memorandumului.

La vremea semnării, de la eveniment au lipsit cei mai importanţi decidenţi şi oameni de afaceri din judeţ, singurele „vedete” fiind liderii cultelor religioase.

Dintre proiectele considerate prioritare au avansat, şi acelea prea puţin, doar cele care deja figurau pe listele autorităţilor locale, cum ar fi amenajarea Drumului Apuseni, aflată în licitaţie.

Alte deziderate, precum transformarea Bihorului în judeţul cu cea mai mare mobilitate electrică şi cu cea mai mare producţie de energie verde, au rămas la fel ca la început, adică nişte fantezii. Chiar şi aşa, se împlineşte un an de la năzărirea lor, deci Puiu celebrează!


*
*