Angajăm o pilă: Concurs cu ”cântec” la Primăria Săcueni

Atenţie: Primăria Săcueni e pe cale să angajeze o loază printr-un concurs trucat nu doar cu grosolănie, ci şi cu ajutorul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, condusă de PSD-istul orădean Felix Cozma.

Cine nu crede, să intre pe site-ul Primăriei sau direct pe cel al ANFP (http://posturi.gov.ro/post/inspector-primaria-orasului-sacueni-bihor/) şi se poate convinge că pe 5 şi 7 martie la Săcueni se organizează un concurs pentru un post de inspector clasa I debutant la Serviciul local de Evidenţa Persoanelor, punându-se drept condiţie deţinerea unei diplome universitare în… inginerie electrică, specializarea electromecanică.

Că postul e rezervat cu dedicaţie o trădează inclusiv faptul că Primăria nu cere vechime în specialitatea studiilor, de unde se deduce că în fosta comună ridicată nejustificat la rang de oraş a apărut o odraslă care a terminat cu chiu cu vai facultatea ca electromecanic, dar n-a lucrat niciodată în domeniu.

În schimb, iată, va fi angajată la Evidenţa Persoanelor pe baza respectivei diplome, ca şi cum va trebui să bobineze buletine, certificate de naştere, căsătorie şi deces, ori să creeze câmpuri electromagnetice în jurul unor asemenea acte. Asta dacă nu cumva vreun procuror curios va deschide o anchetă, creând un „scurtcircuit” atât în Primăria Săcueni, cât şi la ANFP…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Xxx | 13 februarie 2019 13:05

    Chiar credeți ca e singurul oras(comuna )sat unde se practica astfel de lucruri e chiar penibil ce și cum s eprocedeaza peste tot din păcate!!! Și nimeni nu sufla o vorba pentru ca după aia urmează execuția !!! Cu prima oportunitate îmi iau bagajele și plec intr o alta tara sper sa reușesc pentru ca se se întîmplă in prezent aici e de plins!!

  2. >> Postat de gigi duru | 13 februarie 2019 10:32

    Debutant, inseamna fara vechime!