Abilitare cu plagiat: Doctorița Daina vrea să coordoneze doctorate folosindu-se de lucrarea furată de (la) Bodog

Revenită la muncă după concediul în care s-a refugiat imediat ce s-a aflat că ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, i-a plagiat una dintre cărţi, dar i-a furnizat un alibi declarând în scris că de fapt ea s-ar fi inspirat din nişte notiţe ale acestuia, doctoriţa Lucia Daina, director medical la Spitalul Judeţean şi conferenţiar la Facultatea de Medicină, refuză orice discuţie pe această temă.

Fără să lămurească dacă ea l-a plagiat pe Bodog sau acesta i-a furat munca, Daina îşi vede de carieră ca şi cum nu (i) s-ar fi întâmplat nimic. Bihorel a aflat că la sfârşitul lunii septembrie femeia şi-a depus la Universitate dosarul de abilitare, cerând să primească dreptul de a coordona doctorate.

Culmea ironiei, pe lista lucrărilor înşirate în dosar se află şi deja faimosul „Manual de management sanitar” despre care nu se mai ştie cine este adevăratul autor! Data la care Daina va susţine prelegerea publică pentru abilitare nu a fost încă stabilită, dar Bihorel se gândeşte să participe, tocmai ca s-o determine să lămurească, o dată pentru totdeauna, ce a fost înainte: plagiatul ei sau plagiatul lui Bodog?

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Foru Guscu | 6 noiembrie 2017 16:46

    Pentru nimic în lume nu as dori sa am de-a face cu această persoană

  2. >> Postat de sorbonel | 6 noiembrie 2017 15:11

    asta e traditia Sorbonicii, doar plagiatori gasesti acolo.