A început campionatul de fotbal cu picioarele

În Franţa a început Campionatul European de fotbal cu picioarele. Mai exact cu picioarele huliganilor ruşi în maxilarele huliganilor englezi. Pentru început câteva constatări despre campionatul ce abia a început.

1. Atacanţii francezi au demonstrat că-i doare în cot de portarul naţionalei României, mai ales dacă respectivul cot e dat în careul mic.

2. Noroc că e stare de necesitate în Franţa, motiv pentru care un ciolovec rus a intrat pe stadion doar cu un pistol de semnalizare. Dacă nu era stare de necesitate, venea rusul cu aruncătorul de flăcări.

3. ISIS a declarat că nu-şi mobilizează trupele câtă vreme încă galeria rusă nu a părăsit Franţa.

4. De-abia după ce al patrulea suporter a intrat în comă, francezii au decis să interzică băuturile alcoolice în preajma stadioanelor.

5. Măsura nu-i afectează pe ruşi care au nevoie de cinci generaţii ca să le iasă trăscăul din sânge.

6. Englezii au constatat pe propria piele că dacă vor să se pună cu ruşii, trebuie să nu facă parte nici ei din UE.

7. Polonezii s-au gândit să se bată cu consumatorii fruntaşi din Irlanda de Nord. Deh, bate fiecare pe cine poate.

8. Eram îngrijorat că noi nu ne-am afirmat cu nimic. M-au liniştit suporterii giboni dinamovişti care s-au bătut cu cimpanzeii de la Steaua. Măcar noi ne batem între noi.

9. Trupele de intervenţie franceze au fost derutate în timpul confruntărilor ruso-engleze pentru că nu ştiau cui să se predea.

10. Tata Puiu a decis ca toţi jucătorii să poarte sub tricou un maiou cu chipul lui Arsenie Boca, singura noastră mare speranţă la Euro 2016.


*
*