Festival cu baiuri: Festivalul de la Șuncuiuș, organizat de o firmă „fantomă”

O anume firmă Spinline Entertainment a anunţat pe internet organizarea unei noi ediţii a Şuncuiuş Festival în perioada 29 aprilie -1 mai, care ar urma să se ţină pe platoul din faţa Peşterii Unguru Mare, cu invitaţi din zona muzicii electronice şi underground, precum Macanache, Mystic State şi Dubase.

Nimeni nu garantează, însă, că festivalul se va desfăşura conform programului, pentru că organizatorii, în mod inexplicabil, nu vor să-şi dezvăluie identitatea, iar săptămâna trecută au fost greu de găsit până şi de colaboratorii lor.

Deşi susţin că evenimentul va avea loc pe platoul peşterii Unguru Mare, ei nu au avizul obligatoriu al Centrului pentru Arii Protejate şi Dezvoltare Durabilă Bihor, custodele Sitului Natura 2000 Defileul Crişului Repede – Pădurea Craiului, din care face parte zona.

Colac peste pupăză, Primăria Şuncuiuş ştie că, de fapt, petrecerea a fost plănuită pe un teren privat, pe malul opus al Crişului, dincolo de tunelul de cale ferată. Rămâne de văzut dacă organizatorii vor încălca legislaţia privind ariile protejate sau doar vor să-i ademenească pe petrecăreţi promiţându-le locaţia tradiţională, pentru ca la faţa locului să le indice să-şi mute şatra mai spre Bălnaca…

4

4 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Alex | 27 aprilie 2017 22:27

  Se intampla odata in an o iesire de genul asta in judetul Bihor si nu se putea ca cineva sa nu isi bage * in tot, pentru simplul fapt ca pe cativa ii mananca degetele sa scrie articole ca astea. Inca odata s-a dovedit ca legea si evenimentele de genul nu se pupa, iar cativa ca voi reusiti sa stricati tot entuziasmul unor oameni care voiau doar sa se distreze si sa faca o iesire in natura intr-o comuna a carei valori nu sunt promovate deloc in vre-un fel de ani intregi incoace.

 2. >> Postat de Aaron Schlosser | 26 aprilie 2017 18:45

  Uite-va festivalul cu „baiuri” de anul trecut infantililor 🙂 (anul acesta e acelasi organizator) http://www.facebook.com/Eatbra1n/videos/1320916114591714

  • >> Postat de Un baiat | 9 mai 2017 18:57

   Infantila e lumea ca Tamas nu are habar în a organiza un rahat de eveniment? Mai terminați va frate cu ridicatul în slavi a oricărui cancer din tara asta.

   Asta nu are pic de treaba cu legalitatea evenimentelor. Și mai ales nu are pic de rușine sa își plătească artiștii din anii trecuți, sau măcar sa le dea o bere la eveniment.

   Sa nu uitam ca după anu trecut au apărut tot felul de discuții cum ca el nici străinii nu i-a plătit la gigahertz.

   Tu ori ești fix Tamas, ori cel mai ratat pupincurist din tara asta.

   Ah și pentru comentariul „legea nu se pupa cu evenimentele de genu”, cum de se tot fac evenimente de genu în toată tara și doar la suncuius sunt probleme de genu? Pe bune ca nu puteți sa gândiți toată treaba asta 2 secunde la rece? Doar Party party droguri aveți in cap?

 3. >> Postat de Norbi | 26 aprilie 2017 14:56

  Omu’ vrea sa faca niste bani, nu e prima data cand isi bate joc de public si promite tot felul iar la fata locului lucrurile stau total altfel.