Zece observații despre Casa de Sticlă de la Târgul de Crăciun

1. Asociația Consumatorilor Fruntași din Bihor protestează pentru că respectiva construcție nu s-a făcut din sticle de palincă.
2. Primarul Ilie Bolojan a venit cu ruleta să vadă dacă această casă respectă regimul de înălțime.
3. Pasztor Sandor i-a întrebat pe constructori cum au putut ridica această casă în doar trei zile, că el se chinuie de doi ani cu terminalul de la Aeroport.
4. Un grup de fane au fost nemulțumite că vestiarul în care s-a costumat Smiley nu a fost din sticlă, la fel ca restul casei.
5. Primarul din Vaslui a anunțat de pe acum că la anul el îi va invita pe cei de la Radio Zu, pentru că nimeni nu iubește atât de mult sticla precum cei din orașul său.
6. Conducerea DNA Bihor a declarat că dacă toate sediile partidelor ar avea pereți de sticlă, jumătate din clasa politică ar fi la pușcărie și jumătate la balamuc.
7. Szabo Odon a protestat pentru că nu s-a făcut o casă de sticlă bilingvă.
8. Profitând de faptul că angajații Radio Zu nu au voie să părăsească incinta, un grup de obraznici le-au făcut semne obscene.
9. Trei angajați ai Radio Zu, nemaisuportând recluziunea, l-au chemat pe Dacian Foncea să-i dea afară.
10. Emilian Pavel a constatat că dacă și el ar fi avut o casă de sticlă, violatorii de domiciliu pe care i-a reclamat la poliție s-ar fi tăiat în cioburi.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale