Zece obiceiuri de Paște ale familiei tradiționale

1. În noaptea de Înviere soția vine de la Biserică, bărbatul de la bufet.

2. În loc să bată toaca, gospodarul își bate nevasta.

3. Femeia nu înroșește ouăle, în schimb bărbatul îi învinețește ochii.

4. Chiar dacă întârzie ajutorul social, familia tradițională are miel pe masă. Îl pune pe masă apoi îl duce înapoi la stână.

5. Conform tradiției, în dimineața de Înviere capul familiei ciocnește halbe de rom în loc de ouă.

6. Soțul are obligația de a lua o șuncă, care se mănâncă cu hrean. Totul e să nu-l prindă când o ia din afumătoarea vecinului.

7. De Paște copiii își bat părinții doar în legitimă apărare.

8. În loc de drob de miel au la masă drob de sare.

9. De Paște fiecare din cei 10 copii ai familiei tradiționale primește haine noi, rămase de la frații mai mari.

10. Familia tradițională o va duce de 100 de ori mai bine dacă homosexualii nu se vor putea căsători între ei.

3

3 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Adrian Cucerzan | 11 aprilie 2018 13:32

    Prin acest articol iti bati tu joc de tine!!

  2. >> Postat de Vasile | 9 aprilie 2018 09:07

    Aici poate comenta oricine, pe ebihoreanul au cont doar familiștii. Ei bine dragilor familiști, că așa vă considerați voi, dar bihorel v-a ginit că sunteți puși pe „n-aveti ce face acasă și ieșiți pe străzi că bezmeticii urlând după niște oameni pe care nici macar nu îi cunoașteți” despre asta e vorba, că sunteți înapoiați rău de tot, gayii nu vor adopta copii , zecile de mii, sutele de mii câți sunt abandonați, ce va doare pe voi mă ? Neadentharlieniilor . Vă chestionează mentalitatea un tata hetero a 3 copii, care mi-e rușine să vă văd așa de proști cum sunteți, unii dintre voi nici macar nu aveți copii dar săriți că arsii când vedeți că alții sunt stigmatizați sa împingeți și voi țepușă in inima lor, voi sunteți oamenii haini, lăsați-va de religie că nu o cunoașteți! Nu mai ascultați tot ce va spune preotul, pastorul că ăla nu e psiholog, ăla e un retardat care are o școală făcută că sa vă prosteasca pe voi.

  3. >> Postat de Unu | 9 aprilie 2018 04:36

    E pacat ca demonizati generatiile anterioare. Sau asa au fost parintii vostri cu voi? Ca sigur nu e asta norma in Bihor! Cred ca nu stiti cata durere e in familiile mai putin normale, orfani de un parinte, divortati, copii din flori. Am intalnit si lucrat cu astfel de cazuri sociale si nu doar experienta personala, dar exista si studii ce zic ca pentru a fi in patura medie, nu in saracie, trebuie indeplinite cateva mici conditii: familie traditionala, liceul absolvit, casatorie inainte de a ramane gravida.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale