Zece efecte ale vizitei lui Dragnea la Trump

1. Cina a fost într-un cadru restrâns, lucru recunoscut de toți cei 4.500 de participanți.

2. Trump vrea să-l angajeze pe Grindeanu, pentru că e prezentabil și serviabil.

3. Pentru că nu s-a ridicat în picioare când a dat mâna cu Dragnea, lui Trump i-a dispărut ceasul de pe mână. Data viitoare sa fie mai politicos.

4. Trump a crezut că de fapt Grindeanu e președintele țării pentru că, de când a intrat în SUA, acesta nu a scos un cuvânt.

5. Președintele i-a recomandat lui Dragnea ca, la viitoarea investitură, să vină și cu prietena sa, chiar dacă atunci aceasta va avea deja 28 de ani.

6. Abia a doua zi s-a prins Trump că Dragnea i-a vorbit în engleză.

7. Vladimir Putin susține că introducerea delegației române la dineu face mai mult decât un atac cibernetic.

8. Donald Trump și-a întrebat consilierii dacă România e nume de țară sau de  firmă, că stă rău cu geografia.

9. Președintele ales a apreciat că la dineu a fost prezentă și opoziția, pentru că știe că la jurnaliști că opoziția din România este pe nicăieri.

10. Noul președinte a regretat că domnul Tăriceanu nu a fost prezent, pentru că ar fi vrut să discute cu un om care a avut mai multe neveste ca el.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale