Zburăm noaptea, ca hoții

Când șefii de la Consiliul Județean încercau să îndulcească pilula cu eșecul de la Aeroport, ni s-a explicat că de fapt low-cost-ul e mult mai dezavantajos decât o cursă de linie, pentru că Taromul aterizează pe aeroporturile principale, orele de zbor sunt umane și bagajele de cală intră în prețul biletului.

Ca să aflăm că din două curse doar pe o destinație se folosește aeroportul principal, iar despre orele de zbor, catastrofă. Vom zbura pe la 1 noaptea, ca hoții, la ora la care se dădea infama ordonanță 13. Păi, dacă ora de zbor este 1 noaptea, trebuie să fii la aeroport la 11 seara. Practic, ca să faci un zbor de două ore trebuie să pierzi o noapte.

În aceste condiții, în care biletele sunt mai scumpe și ora de plecare imposibilă, e normal ca oamenii să migreze spre aeroportul din Debrețin. Adică, nimic nu pune în pericol strategia președintelui Pásztor Sándor.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale