Vocalize cu mize: Care ar fi motivul nemulţumirilor Adelinei Coste legate de Stănel Necula

Stănel Necula, administratorul special al Electrocentrale, îşi ia palme peste cap cu regularitate. Opoziţia i-a reproşat întâi că nu s-a făcut cunoscut Consiliului Local, apoi că şi-a negociat un salariu „nemeritat” de 1.500 euro, iar la urmă că a primit apartament de serviciu de la Primărie.

Corul contestatarilor a fost dominat de vocea a PDL-istei Adelina Coste, despre care se aude însă că ar fi cazul să coboare tonul. Surse din Primărie pun vehemenţa cu care consiliera îi dă la picioare lui Necula pe seama faptului că brăileanul a refuzat să semneze un contract de cesiune către Termoficare a costurilor pentru realizarea studiului privind zonele unitare de termoficare, studiu realizat de Proiect Bihor, adică firma condusă tocmai de soţul PDL-istei.

Documentul a fost comandat de CET, iar acum proiectantul nu îşi poate recupera banii deoarece Electrocentrale este în insolvenţă.

Pentru a încasa factura, Proiect Bihor a încercat soluţia transferării costurilor pe Termoficare SA, dar Necula s-a opus. Nu de alta, dar în 24 de ore toţi creditorii societăţii ar fi cerut acelaşi lucru. Şi, în loc de o societate falimentară, Primăria se alegea cu două!


*
*