VIP de Bihor: Un băiețel de 5 ani din Cefa, slobod la gură, a ajuns viral pe internet (VIDEO)

Emiluţ, un băieţel din Cefa care va împlini în februarie 5 ani, a ajuns faimos pe net după ce filmuleţul în care vorbeşte ca un om mare, într-un limbaj neaoş ardelenesc, dar şi extrem de „colorat”, a fost postat pe YouTube şi a strâns peste 2 milioane de vizualizări.

În clip, Emiluţ îi spune interlocutorului care îl duce acasă cu maşina că „Satana mai mere la grădiniţă”, dar el nu, că lucrează împreună cu părinţii, ajutându-i la treburi, iar când e întrebat dacă este şi plătit, răspunde fără perdea că „P..a bani!”.

Evident, stârnind amuzamentul internauţilor, cărora micuţul le-a devenit atât de drag încât l-au transformat într-o adevărată vedetă, urmărindu-i noile postări.

Bihorel a aflat că Emiluţ este şi în realitate la fel ca în videoclipuri: un năzdrăvan care face multe năzbâtii, slobod la gură, dar care totodată are grijă de cei doi fraţi mai mici atunci când părinţii săi, oameni simpli, sunt plecaţi la muncă.

Şi, chiar dacă nu recunoaşte, Emiluţ merge totuşi la grădiniţă, recită poezii, unde cântă şi se joacă împreună cu colegii.

Ca atare, Bihorel îi urează să crească mare şi sănătos. Că faimos deja este…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Turcan I | 10 ianuarie 2018 16:36

    Simpatic foc! Am văzut iar niște minți luminate care s-ar in sus de oftica ca nu e ok ca nu are centura ca mai știu eu ce. Niște idioți care se cred oameni super educați și care in viața lor nu sau coborât probabil la mintea unui copil care e simpatic prin felul lui și dându-i apa la moara cum s-ar zice. Și oricât de deștepți vor sa se țină nu or sa strângă in viața lor atâtea likuri ca și Emilut! Poate niște cuvinte dulci din partea celor doua milioane ce au dat like!!!

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale