Victimă a statului paralel, salvată de justiție

Sanda Mercea, fosta șefă de la APM, după ce a fost condamnată în primă instanță pentru fals în declarații și conflict de interese, a fost achitată.

Dar nu de un grup de comando ucrainean, ci de Curtea de Apel. Se demonstrează încă o dată că statul paralel e perpendicular pe lege.

Doamna Mercea a fost acuzată de conflict de interese pentru că instituția la care lucra a cumpărat marfă de la o firmă a  soțului.

Bine că nu a fost acuzată de abuz în serviciu, că la cum arată Codul Penal al lui Dragnea, nu intri la bulău decât dacă faci afaceri cu neamurile apropiate!


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale