Vaccina cea de taină

A trebuit să devenim buboșii Europei ca să constatăm că sunt serioase probleme cu vaccinurile. După ce că lumea nu mai vrea să-și vaccineze copiii, din lene, prostie, internet sau imbecilitate, mai marii din Sănătate contribuie și ei la dezastru. Ba nu sunt asigurate dozele, ba medicii nu se sinchisesc să meargă pe teren.

Bine că totuși s-a ajuns la limita insuportabilității, și domnul ministru Bodog a ieșit cu un proiect care reglementează situația. Vom avea mărețe realizări, numai că se uită un lucru: lipsesc în mod explicit sancțiunile. Păi, să faci ordine în România fără să apelezi la singurul mijloc de persuasiune, adică parul, e o întreprindere sortită din start eșecului.

2

2 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de jiji | 9 decembrie 2019 15:33

  Ministru poate nu are copii.
  Eu vad un fiecare dimineata in statia de tramvai 3 copii autisti care mai de care mai absent si violent.

 2. >> Postat de Iulian | 9 mai 2017 12:40

  Păi poate tot mai mulți părinți refuză vaccinurile nu din motivele expuse de d-ta, ci ca urmare a informării corecte. Orice părinte responsabil are datoria de a afla ce vrea guvernul să introducă sub amenințarea represaliilor în trupurile copiilor lor.

  Condiția numită sindrom hemolitic uremic, de exemplu (e doar una dintre multele cauzate de vaccinuri), nu ar trebui uitată atât de repede, căci a cauzat atît copii morți, cît și vătămați pe viață.

  Excepționalul blog informațional NUVACCINURILOR, poate fi accesat dând click pe saitul asociat comentariului meu (nu e al meu, dar merită aflat ce scrie acolo).