Ungaria–România. Cronica târzie a unei partide leşinate

Ungaria-România, 2-2. Spectatori, 5 persoane: Goian, Tamaş, Bogdan Stancu, Grozav, Radu Ştefan.

Pe un gazon care ne-a adus aminte de bătălia de la Călugăreni, selecţionata României, cu numai 6 oameni în teren, restul figuranţi, a scos un egal norocos cu selecţionata maghiaro-secuiască.

Dorin Goian a jucat în şlapi pentru că în ultima vreme are meciuri doar pe plajă sau la ştrand.

La intrarea lui Gabi Tamaş s-a interzis fumatul pe stadion pentru că damful de alcool emanat de acesta putea declanşa un uriaş incendiu.

Bogdan Stancu a recunoscut că poarta era goală la marea sa ratare, dar a motivat că mingea i-a venit pe stângul, picior pe care-l foloseşte doar când urcă în autobuz.

Echipa a aplicat tactica antrenorului Victor Piţurcă, cunoscută sub numele de 3,14-ţurcă.

Obiectivul naţionalei nu este calificarea la Campionatele Mondiale, ci crearea unei echipe de viitor. Asta să i-o spuneţi lui Mutu, care are 34 de ani şi încă mai mişună pe teren.

La conferinţa de presă, Piţurcă a vorbit aiurea, semn că el nu a fost prezent la meci preferând să stea la Cazinoul din Budapesta.

După meci, jucătorii au fost supuşi unui control antidoping, iar selecţionerul Victor Piţurcă a fost verificat dacă nu suferă de pesta porcină. Asta din cauza norocului porcesc pe care l-a avut echipa sa.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale