Ungaria–România. Cronica târzie a unei partide leşinate

Ungaria-România, 2-2. Spectatori, 5 persoane: Goian, Tamaş, Bogdan Stancu, Grozav, Radu Ştefan.

Pe un gazon care ne-a adus aminte de bătălia de la Călugăreni, selecţionata României, cu numai 6 oameni în teren, restul figuranţi, a scos un egal norocos cu selecţionata maghiaro-secuiască.

Dorin Goian a jucat în şlapi pentru că în ultima vreme are meciuri doar pe plajă sau la ştrand.

La intrarea lui Gabi Tamaş s-a interzis fumatul pe stadion pentru că damful de alcool emanat de acesta putea declanşa un uriaş incendiu.

Bogdan Stancu a recunoscut că poarta era goală la marea sa ratare, dar a motivat că mingea i-a venit pe stângul, picior pe care-l foloseşte doar când urcă în autobuz.

Echipa a aplicat tactica antrenorului Victor Piţurcă, cunoscută sub numele de 3,14-ţurcă.

Obiectivul naţionalei nu este calificarea la Campionatele Mondiale, ci crearea unei echipe de viitor. Asta să i-o spuneţi lui Mutu, care are 34 de ani şi încă mai mişună pe teren.

La conferinţa de presă, Piţurcă a vorbit aiurea, semn că el nu a fost prezent la meci preferând să stea la Cazinoul din Budapesta.

După meci, jucătorii au fost supuşi unui control antidoping, iar selecţionerul Victor Piţurcă a fost verificat dacă nu suferă de pesta porcină. Asta din cauza norocului porcesc pe care l-a avut echipa sa.


*
*