Tupeu de brancardier

În urma unui articol apărut săptămâna trecută, în care se susținea că punctul slab al Oradiei este Universitatea, a apărut o reacție foarte puternică de la deja celebrul Florian Bodog, fost ministru, actual senator, medic dibaci, doctor habilitat, șef de scară, mahăr la partid. Ce mai, Renașterea întruchipată!

Bodog spune că BIHOREANUL este o fițuică mizerabilă, evident, condusă de Bolojan, iar apoi amintește că mulți dintre colegii lui Bihorel au terminat la Oradea. Păi, ei sunt exemplele pozitive. În plus, în articol nu apărea nicăieri că toți absolvenții sunt proști sau că toți dascălii sunt imbecili și șpăgari, ci că Universitatea, în comparație cu centrele universitare din jur, e foarte slabă.

Și îi aduc aminte nervosului Bodog că el însuși a venit la mizeria de ziar a lui Bolojan cu contractul în tașcă, să-i facem imagine în lupta pentru postul de Rector. I-am dat cu flit, pentru că era caraghios să arbitrăm o luptă între un Bungău care nu e în stare de nimic și un Bodog care e în stare de orice.

În schimb, Bihorel așteaptă și acum de la Dottore, aşa cum a promis, să scoată la lumină vestita sa lucrare de doctorat asupra căreia planează grave acuze de plagiat…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de brancardieruspagar | 17 iunie 2019 22:15

    un spagar si un analfabet nenorocit de la ciuma rosie psd

  2. >> Postat de Gal Eleonora | 16 iunie 2019 09:24

    Sorbonica sa fie redusa la ce a fot inainte de revolutie: institut pedagogic, si atit. Nu are nici rigoarea pedagogica nici dascalii de calibrul universitatilor de clasa din tara. Latrau, Bodog, sa lase Bihoreanu in pace. Normal ca-l siciie ca aceast ziar prinde din zbor toate neregulile si neajunsurile din tara; ba mai mult, este o palma data peste o obraz nesimtirii, necinstei si lipsei de respect a celor ca fostul ministru. Ciurucuri de felul acestuia, catapultati de PSD in jilturi inalte, vor fi indepartate si, sper, pentru totdeauna, din astfel de pozitii odata cu cei care i-au promovat. Sa ne traiesti si sa ne mai graiesti, Bihorenule!