Ţiganii lui Rromi l-au tocat pe Ciobanu’ lui Gavriş

Mare bătaie mare săptămâna trecută în faţă la Lotus. Un pâlc de şătrari ai lui Romi Neguş, înarmaţi cu stilourile din dotare, adică cu bâte de baseball, au făcut terci o altă lumină a umanităţii, domnul zis Ciobanu’ din echipa lui Aurel Gavriş.

Bag seamă că Ciobanu’ nu vine de la ocupaţia sa, ci de la bunele maniere pe care le-a demonstrat în nobila activitate de rupere de oase prin cluburile orădene.

Deşi atacatorii erau mascaţi, se presupune că erau romi pentru că acesta este raportul la care se pretează mardeiaşii lui Romi Neguş atunci când e rost să–şi arate muşchiul ţigănesc. Ciobanu acum, la fel ca în Mioriţa, zace frânt pe la Urgenţe, iar bătăuşii aşteaptă cu nerăbdare să vină poliţia să-i ducă cu duba.

E trist când Oradea e craiovizată de nişte primate, câtă vreme locul acestora e ori la Grădina Zoologică, ori la pârnaie. De admirat totuşi efortul acestora de a scrie pe forum, semn că deja indivizii pot deosebi literele, chit că pentru o postare trebuie să schimbe trei, patru tastaturi, că doar au mână grea. Aştept cu nerăbdare repriza a doua în care poliţiştii să mai rărească din bătăuşi.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale