Ţara şi banii ţării: Cum s-a ales PSD-istul Gheorghe Țara cu un salariu de 6000 de euro lunar!

Fără niciun fel de tam-tam, ba mai degrabă în deplină taină, încă un PSD-ist bihorean a ajuns pe o funcţie gras plătită la Bucureşti.

Fost şef al Camerei de Conturi Bihor şi fost prorector al Universităţii din Oradea, în prezent consilier judeţean din partea PSD, Ioan Gheorghe Ţara face parte, de aproape o lună, din conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Instituţia are un consiliu cu cinci membri executivi şi alţi patru neexecutivi, iar din 17 decembrie Ţara este unul dintre aceştia din urmă, fiind propus de PSD şi confirmat prin vot în plenul Parlamentului, cu un mandat de cinci ani.

Deşi pare simbolică, funcţia nu e deloc aşa, fiind remunerată cu cel puţin 6.000 euro pe lună. Reuşita n-a fost anunţată nici de Ţara, nici de PSD Bihor, dar nici nu putea trece neobservată.

La asemenea indemnizaţie, era chiar păcat să nu se afle, chiar dacă nu-i exclus ca o parte din bănuţi să-i fie reţinuţi drept „cotizaţie” de şefii de la partid…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Acciduzu | 10 ianuarie 2019 11:47

    Sunteti rautaciosi! Ce aveti cu omul? El a muncit de mic sa isi faca o cariera. A inceput cu functii importante la UTC si PCR…Ati uitat?

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale