Statul vs. fraţii Micula: o nouă rundă

Statul Român şi-a găsit beleaua cu suedezii de la Sudrigiu. Fraţii Micula au reuşit să găsească câteva firme de stat care încă mai au profit şi au pus sechestru pe bani.

Aşa s-au trezit cei de la Romatsa, proaspăt ieşiţi dintr-o binefăcătoare grevă, că biştarii lor au ajuns la Oradea. Trezit la realitate, duşmanul poporului, adică Statul, s-a dus la Paris să negocieze cu Miculeştii.

Eu nu mai ştiu ce e de negociat. Statul să pregătească banii, iar apoi să se îndrepte împotriva idioţilor din Ministere care cred că se pot juca cu legile după bunul lor plac. Poate va veni vremea ca odată şi odată cetăţeanul să fie măcar pe picior de egalitate cu cel mai mare hoţ din istoria neamului, Statul Român.

Dacă un amărât de SRL întârzie o zi plata TVA-ului, Statul percepe penalităţi. Dar dacă ai de recuperat bani de la Stat, eşti amânat la nesfârşit. Pentru toţi agenţii din mediul privat, palma dată de Miculeşti Statului Român vine ca o răzbunare plăcută şi binefăcătoare.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de nicu telecuş | 27 septembrie 2015 20:58

    Băi, papagali securiişti ce sunteţi! Nu-i mai lingeţi în dos pe Miculeşti şi nu mai dezinformaţi boborul! Statul a pierdut procesul fiindcă dun dobitoc corupt de la Guvern a semnat că e de acord ca procesul dintre firma Miculeştilor şi Statul Român să se judece la acel tribunal comercial PRIVAT!!! Unde, ghici cine câştigă!! Dacă sunteţi prea proşti ca să ghiciţi, vă spunem noi: cine dă mai mult!! Desigur, DNA nu are timp să investigheze afacerile firmelor acoperite ale serviciilor, cum e cazul firmelor fraţilor Mikkula, care nu şi-au plătit niciodată datoriile faţă de buget..!