Slujbă, dulce slujbă: Cum circulă plasele cu cadouri la Inspectoratul Şcolar bihorean

Cu toate că le-au fost majorate lefurile, cadrele din învăţământ par a continua să nu refuze micile „atenţii” primite din partea părinţilor ori a debutanţilor în sistem.

Vinerea trecută, Bihorel a surprins la Inspectoratul Şcolar un cetăţean care, după aspect, arăta mai de pe la ţară, intrând în instituţie cu ambele mâini ocupate, cu două pungi încărcate cu dulciuri şi cafele, plus una cu o sticlă de băutură.

Bărbatul a intrat cu bagajele într-un birou şi în mai puţin de un minut a ieşit fără, părăsind clădirea cu o vizibilă mulţumire pe care nu ţi-o poate da decât sentimentul datoriei împlinite/achitate.

Desigur, cârcotaşii ar putea zice că o fi fost ziua de naştere a unui angajat din Inspectorat, iar cadorisitorul n-a făcut decât să-i spună tradiţionalul La Mulţi Ani, ce nu poate fi rostit, fireşte, cu mâna goală. Cel puţin nu la serviciu…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale