Şi falit, şi machit: Latifundiarul Adrian Mihuţ, în judecată după ce a fost prins băut la volan

Faimosul dezvoltator al cartierelor Grigorescu şi Bălcescu, Adrian Mihuţ, are probleme. Nu neapărat cu banii, deşi se ştie că şi-a cerut insolvenţa, ci şi cu „organele statului”, care l-au trimis în judecată pentru că a refuzat recoltarea de probe biologice după ce a fost prins „afumat” la volanul unui Merţan AMG.

Incidentul, după cum a aflat Bihorel, s-a produs în noiembrie 2016, când Mihuţ a fost înregistrat cu 91 km/oră pe strada Republicii şi a fost oprit de agenţii rutieri. Surpriză sau nu, omul „emana halenă alcoolică”, motiv pentru care i-a fost pus etilotestul în faţă, iar apoi, fiindcă măsurătoarea dădea peste limita legală admisă, a fost condus la spital pentru analize de sânge.

Aici, însă, afaceristul a refuzat să se lase „înţepat”, susţinând că vrea să fie asistat de avocaţi, iar cum aceştia nu erau de găsit, sătui de amânări, poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Trimis în faţa instanţei, Mihuţ a scăpat cu obrazul curat la Judecătoria Oradea, care a decis că fapta sa nu e aşa gravă şi i-a aplicat doar un avertisment şi obligaţia de a achita cheltuielile judiciare, de 900 lei. Soluţia i-a nemulţumit nu doar pe procurori, care au cerut o condamnare, ci şi pe milionar, care vrea să fie iertat cu totul. Păi, nu e Românica o ţară atât de iertătoare?

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de No Name | 28 februarie 2018 23:58

    Săgeata fostului Primar Petru Filip, cartierul grigorescu este al domniei sale, nu al lui Adrian Mihuț.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale