Şi falit, şi machit: Latifundiarul Adrian Mihuţ, în judecată după ce a fost prins băut la volan

Faimosul dezvoltator al cartierelor Grigorescu şi Bălcescu, Adrian Mihuţ, are probleme. Nu neapărat cu banii, deşi se ştie că şi-a cerut insolvenţa, ci şi cu „organele statului”, care l-au trimis în judecată pentru că a refuzat recoltarea de probe biologice după ce a fost prins „afumat” la volanul unui Merţan AMG.

Incidentul, după cum a aflat Bihorel, s-a produs în noiembrie 2016, când Mihuţ a fost înregistrat cu 91 km/oră pe strada Republicii şi a fost oprit de agenţii rutieri. Surpriză sau nu, omul „emana halenă alcoolică”, motiv pentru care i-a fost pus etilotestul în faţă, iar apoi, fiindcă măsurătoarea dădea peste limita legală admisă, a fost condus la spital pentru analize de sânge.

Aici, însă, afaceristul a refuzat să se lase „înţepat”, susţinând că vrea să fie asistat de avocaţi, iar cum aceştia nu erau de găsit, sătui de amânări, poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Trimis în faţa instanţei, Mihuţ a scăpat cu obrazul curat la Judecătoria Oradea, care a decis că fapta sa nu e aşa gravă şi i-a aplicat doar un avertisment şi obligaţia de a achita cheltuielile judiciare, de 900 lei. Soluţia i-a nemulţumit nu doar pe procurori, care au cerut o condamnare, ci şi pe milionar, care vrea să fie iertat cu totul. Păi, nu e Românica o ţară atât de iertătoare?

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de No Name | 28 februarie 2018 23:58

    Săgeata fostului Primar Petru Filip, cartierul grigorescu este al domniei sale, nu al lui Adrian Mihuț.