Show la Finiş: Primarul Ioan Man a fost reclamat la Parchet pentru că ar fi agresat-o pe directoarea şcolii din comună

Certurile dintre primarul comunei Finiş, PSD-istul Ioan Man, şi directoarea şcolii comunale, Aurelia Cristian, care îi este chiar tovarăşă de partid, au ajuns în faza penală. După ce edilul a faultat-o pe profesoară la concursul pentru post, iar femeia i-a făcut plângere pentru abuz în serviciu, acum cei doi se pare că au ajuns şi la bătaie.

Săptămâna trecută, profesoara l-a reclamat pe edil la Parchetul Bihor, acuzându-l că a oprit-o în trafic, i-a luat cheile maşinii şi a agresat-o, scuturând-o de umeri şi fiind chiar gata s-o lovească peste faţă.

În timp ce femeia susţine că are martori care să-i confirme plângerea, primarul, evident, neagă, spunând că, dacă ar fi vrut s-o lovească, chiar ar fi lovit-o, dar nu-i stă în fire. Ce s-a întâmplat cu adevărat e treaba procurorilor să lămurească. Cert e că cei doi asigură spectacolul pe uliţele din Finiş la fiecare întâlnire…

3

3 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Cetatean din Comuna | 31 ianuarie 2018 19:35

  Acest individ nu a facut nimic pentru comuna in cele 3 mandate. Dar cetatenii isi merita soarta pentru ca ei l-au votat. In special Tataran care in sedintele de consiliu face pe bodyguardul dar sa nu uitam si de soferul personal, Groza Ovidiu si cei doi mercenari din satul Ioanis, zisi Miha si Criste (prostul satului) asa cum ii spun apropiatii.
  Mai nou, acest primar arunca cu telefoane in sedintele de consiliu dupa consilieri ???
  Sa nu mai spunem ca oamenii din Ioanis si din Suncuius isi doresc ca toate gropile de pe drum sa ii fie pe spate primarului.
  Avem in Finis o nimurica, Groza Vanda care tot ii face campanie primarului Man Ioan zis Linte deoarece aceasta traieste bine de pe spatele lui.
  Jos Psd, jos Linte, jos lingaii!!!

 2. >> Postat de mario | 22 noiembrie 2016 21:30

  Ce fata de interlop are.

 3. >> Postat de Ducu | 22 noiembrie 2016 19:18

  Cum naiba o ajuns asta primar cu 8 clase
  Finiseni imi pare rau pt voi va meritati soarta