Scandalul diplomelor false la Sorbonica. Poveste fără sfârșit

La București există un Institut pentru Românii de Pretutindeni, condus de un absolvent de școală profesională.

E drept că școala profesională a făcut-o în Canada și a fost echivalată la Sorbonica noastră, pe vremea inubliabilului Unchiu’.

Într-un fel îl înțeleg pe rectorul Barney, care nu vede de ce ar trebui să deconteze el toate matrapazlâcurile comise în respectiva perioadă.

Chiar așa, e jenant, domnu’ Costel, ca Universitatea să dea diplome unor absolvenți de școli profesionale!

Dar dacă ați umbla la dosarul profesional al multor dascăli de elită din Sorbonica, ați fi surprinşi să descoperiți că aici predau și profesori care pe vremuri o făceau cu același aplomb și rezultate pe la școlile profesionale și liceele amărâte din Județ.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Gal Eleonora | 8 martie 2019 15:08

    Toate sorbonicile infiintate dupa caderea guvernului comunist trebuie inchise de urgenta. Trebuie sa iesim in strada si sa facem petitii pentru a stirpii aceste ciupercarii. Sint o rusine si degradare a culturii romane. In strainatate, nici o universitate nu da doi bani pe aceste diplome scoase la comanda. Rusine !!!!!!!

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale