Retrospectiva săptămânii: Vicele aldist povestește cum e cu ruperea alianțelor de la Județ

Luni

Vio către Ghiusi: „Văd că ați reluat lanțul uman în centru pentru amplasarea statuii lui Ladislau”. „Dacă protestăm pe stradă, avem mai multe șanse să-l enervăm pe Bolovan”. „Cam în cât timp cedează?”. „Dacă nu acceptă statuia, în trei luni am pierdut bătălia. E în stare să facă un pasaj în fața Primăriei, numai să nu ne vadă fețele”.

Marți

Vicele aldist de la Județ, despre ruperea alianțelor: „E adevărat că la nivel central ALDE s-a rupt de PSD, dar noi continuăm pe plan local politica noastră”. „Și care e politica voastră?”. „Politica testiculului. Adică noi participăm, dar nu ne băgăm”.

Miercuri

Managerul de la Municipal a rezolvat problemele cauzate de incendiul de la Neurologie. „Mai bine fac pijamale de azbest și saltele metalice decât să pun instalații de alarmare. Nu o să dau niciodată satisfacție firmei de casă care vrea să monteze senzori”.

Joi

Incendiul de la Episcopie a fost elucidat. Nae polițistul: „Este clar că tot ce se petrece pe lumea asta este voia Domnului. Păi, dacă până acum n-am găsit niciun vinovat pe pământ, e clar că undeva acolo Sus e problema”.

Vineri

Un dealer de telefoane: „Conform ultimelor expertize, există telefoane mobile atât de periculoase încât e mai sănătos să vorbești de pe fix, din Cernobîl”. „Și instituțiile statului ce fac?”. „Păi, noi, organele, ne bucurăm. După 15 ani de vorbit, oamenii devin fosforescenți și îi vedem mai ușor când fac infracțiuni noaptea”.

Sâmbătă

Una dintre organizatoarele marșului ciclist Skirt Bike: „Fetele să vină normal, în fustă și în bluze albe, pentru a serba feminitatea”. „Și masculinitatea cum o s-o celebrați?”. „Vom pune o bască pe șaua bicicletei”.

Duminică

La Festivalul Sarmalelor din Salonta, în semn de toleranță etnică, umplutura a fost cu carne tocată din bograci.


*
*