Retrospectiva săptămânii: Șeful clubului sportiv a cumpărat bascheți echipei din Constanța

Luni

Vio către Ghiusi: „Văd că sunteți revoltați că niște romi au luat cu asalt Poșta pentru ajutoarele sociale și au fost alungați cu brutalitate”. „Pentru noi nu mai sunt romi, ci cetățeni care-și vor declara naționalitatea maghiară la recensământ, de aia-i apărăm”.

Marți

Șeful clubului sportiv a decis să dea milităria jos din pod: „Mi-am rupt din indemnizație și am cumpărat 20 de perechi de bascheți pe care i-am trimis echipei din Constanța, care ne-a bătut măr”. „Care-i motivul?”. „Nu vreau să mai zică lumea că ne-au bătut desculții ăia”.

Miercuri

Victoraș, acuzat că a vrut să țepuiască o firmă de asigurări: „Am avut un accident de mașină, e drept, dar am renunțat să mai pretind despăgubiri”. „Asta se adaugă oricum la problemele pe care le ai”. „Nici vorbă, eu sunt haiduc. Ce, firma aia de asigurări nu a țepuit o țară întreagă?”.

Joi

De vorbă cu cei care au participat la Convoiul Libertății: „Păi, bine, măi, protestatarilor, numai trei mașini aveți în convoi?”. „La ce prețuri a ajuns benzina, e de mirare că n-am venit cu căruța sau pe jos!”.

Vineri

Sorbonica a fost băgată în topul universităților tinere. Rectorul Barney a povestit cu mândrie: „Deși suntem doar de 50 de ani pe piață, am dat peste plan 500 de diplome, fără ca studenții să participe la cursuri și am depășit cu 800% planul la plagiat”.

Sâmbătă

Puradel, despre frații condamnați pentru atacuri sălbatice asupra sătenilor: „Reacția cosângenilor este justificată, că nu ne-au lăsat să furăm. E ca și cum pe voi v-am împiedica să mergeți la colindat. Fiecare popor își apără tradițiile…”.

Duminică

Ansamblul Nagyvárad serbează 20 de ani de la înființare. Ansamblul folcloric Crișana are motive și mai mari de bucurie: împlinește un an de la desființare.


*
*