Retrospectiva săptămânii, prin ochii lui Bihorel: Șeful de la Ape recunoaște că e mai bine să-ți duci gagicile la cantoane decât pe malul Peței

Luni

Vio către Ghiusi: „Degeaba vă plângeți că sunteți discriminați în cartierul Episcopia. Acum practic aveți și centură, ba mai mult, noul drum va dezvolta investițiile”. „Păi, noi de asta ne temem, că, dacă vin dezvoltatorii, se vor înmulți românii”.

Marți

Bolovan a explicat de ce le dă bani în plus celor care lucrează cu fonduri europene: „Oamenii sunt zi și noapte la serviciu. Mi se părea firesc să-i recompensez cumva”. „Nimeni nu contestă asta, dar de ce n-ai făcut publică bonusarea?”. „M-au rugat angajații să nu anunț, ca să nu afle nevestele că iau bani mai mulți”.

Miercuri

Directorul artistic de la Teatru a ieșit din business: „Ciudat, m-au dat afară tocmai acum, când am reușit ca în ultimele trei luni, în plină pandemie, să reduc cheltuielile teatrului practic la zero”. „Și ce vei face?”. „Deja m-au contactat cei de la clubul de tir cu arcul, au un post disponibil de arcaș 3”.

Joi

Barney, despre proiectul căminelor studențești: „E adevărat că de două mandate tot învârtim hârtii, dar crede-mă că nu-i puțin lucru să pui talpă atât amar de vreme construirii de cămine”. „Dar nu e nevoie de cămine pentru studenți?”. „Poate, dar eu am mai multă nevoie de liniște decât de circ cu șantieriștii”.

Vineri

Nae polițistul: „O doamnă a intrat în insulele de calmare, și-a făcut praf mașina și încă două dubițe!”. „Poate dorea să se calmeze”. „Era așa de beată încât, după ce a suflat pe agentul de la rutieră, omul a intrat în comă alcoolică”.

Sâmbătă 

Șeful de la Ape, despre defrișarea digurilor: „Prostia e la noi. Dacă se tăiau arbuştii acum 10 ani, când erau doar tufe, azi nu aveam probleme”. „Și de ce nu i-ați tăiat?”. „Șefii de dinainte erau ocupați cu amenajarea de cantoane, că e mai bine să-ți duci gagicile acolo decât pe malul Peței”.

Duminică

Crișul Negru e ca moneda euro. A atins un maxim istoric.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale