Retrospectiva săptămânii: Marele manager de la CSM explică de ce s-au scumpit biletele

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai văzut cum colegii mei intră în pensie ca armata română în Ungaria acum 100 de ani?”. „Dar ce comparații ai… De ce nu spui că intră în pensie așa cum ieșeau din Basarabia când le-au dat rușii ultimatum?”. „Cert e că deja nu mai suntem un stat de asistați, ci un popor de pensionari”.

Marți

Marele manager de la CSM, epuizat: „E greu și să manageriezi clubul, și să muncești pe brânci în Consiliul de administrație de la Gaze”. „Ceva noutăți la club?”. „Am zis să lăsăm deoparte populismul și să mai mărim prețurile, că nu strică niciodată un ban în plus”. „Și care-i soluția?”. „Am scumpit prețurile la bilete și la mâncarea de la restaurant”.

Miercuri

Șeful de la Ștranduri face reclamă la greu: „Dacă mergi la ștrand la Ioșia ai să vezi femei topless. Crede-mă că merită să te scalzi și să-ți scalzi și ochii!”. „Lasă-mă cu pensionarele tale! Ce să văd la ele?”. „Pensionare-pensionare, dar sunt din Poliție, au 35 de ani și un piept ardelenesc de nu-i adevărat”.

Joi

Nae polițistul: „Nu știu de ce se uită lumea la mine chiorâș de vreo săptămână”. „E clar că ai rămas un adevărat fenomen. Se pare că ești singurul polițist din județ care n-a ieșit la pensie, deși putea”. „Sincer, îmi era rușine să ies odată cu fiul meu, că el acum a absolvit școala de ofițeri și deja e lăsat la vatră”.

Vineri

Bolovan, bucuros că a pus mâna pe banii europeni. L-am întrebat: „Pe care axe băgați banii?”. „Pe axa strada Bihorului – sensul giratoriu de la Episcopia”. „Eu întrebam dacă pe axa mobilitate sau mediu?”. „Pe axa tramvaiului din Calea Aradului”.

Sâmbătă

S-a ofilit plopul de la Lingură. Vicele a încercat să se disculpe: „Noi l-am tuns, dar știi cum sunt tunsorile ăstea, invazive”. „De ce trebuia ciopârțit?”. „Îl enerva pe Juniorul, că-i intra puf în ciorbă”. „Și voi vă executați la orice plângere?”. „Nu toți cetățenii au o aglomerare de buticuri cu nimicuri cum are el. La ce impozit bagă la buget, îi vopsim şi iarba dimprejur în albastru”.

Duminică

Sorbonica va avea mai mulți studenți. Arestările de la Goldiș au avut efect.


*
*