Retrospectiva săptămânii: La Spitalul Municipal managerul face revoluție împotriva „bandiţilor”

Luni

Vio către Ghiusi: „Sper că-ți place cum este pavoazat orașul. Cel puțin pe Alecsandri e o adevărată feerie”. „Sincer să fiu, mie în general mi se fâlfâie, așa că nu mă deranjează steagurile. Doar că e prea mult roșu, galben și albastru și deloc roșu, alb şi verde”.

Marți 

La Spitalul Muncipial managerul face revoluție: „Dau afară bandiții și angajez oameni onești”. „Bine că ai plecat de la Consiliul Județean, că numa’ te certai cu cei de la Putere”. „Eram eficient și acolo, că le mâncam zilele. Dar și acum tot la mâna mea au rămas. N-au unde să se ascundă, că și Județeanul e al nostru”.

Miercuri

Nae polițistul, nedumerit total: „Niște judecători din ăia în huse negre au decis că nu mai este voie să se facă demonstrații”. „Asta-i în avantajul vostru, că nu veți mai avea pe cine bate”. „Nu e tocmai așa. Păi, dacă se interzic demonstrațiile, cum vor putea profesorii de matematică să demonstreze teoremele la clasă?”.

Joi

De povești cu șeful Baroului. „Auzi, stârpitura aia de la București de-și zice Avocatul Poporului ține de voi?”. „Nici vorbă. La cum arată, cred că-i în Baroul klingonienilor”. „Dar mare tupeu pe el să fugă în State ca să nu conteste ordonanțele!”. „Aici ești nedrept. E chemat, pe bani mulți, anual, de Guvernul din SUA, că vine Haloween-ul și nu are cine speria copiii”.

Vineri

Tanti Zoe pensionara, supărată pe Edil: „Bine maică, exemplele de bune practici nu le putem lua de la mitici?”. „La ce vă referiți?”. „Păi, acolo populația e dusă la moaștele Sfintei Paraschieva pe banii Primăriei”. „Şi ce câștigați dacă stăteați la coadă acolo?”. „Poate mă pupa și pe mine cineva, că-s de-o seamă cu Parascheva”.

Sâmbătă

Cu liberalul care s-a luptat pentru familia tradițională: „M-a făcut muci Cristian Tudor Popescu că am îmbrățișat cauza familiei tradiționale”. „Și nu are dreptate? Că poporul v-a lăsat în offside”. „Poporul e prost. Nu vezi pe cine votează?”.

Duminică

S-a găsit un proiectil pe șantierul noului mall. De pe-acum se anunță reduceri explozive.


*
*