Retrospectiva săptămânii: Junele senator UDMR-ist, întors pe dos

 

Senatorul ministru udemerist, revoltat la culme: „În localităţile de graniţă nu se va putea vinde pământul străinilor fără acordul SRI-ului. E scandalos!”. „Mie nu mi se pare. Că la cât vă doriţi Ardealul”…

Luni

La ski în Vârtop. Am parcat peste alte 362 de maşini, perioadă în care primarul a început să sughită, din motive de mamă. „Văd că instalaţiile pârtiei nu merg”. „La noi, ninge, nu ninge, le pornim pe 16 decembrie”. „Păi deja e trecut de 16”. „Da, dar acum începem reparaţiile. Sper că până la Paşte să dăm drumul la telescaun”.

Marţi

S-a făcut un control de zgomot la Aeroport. Menajerul mi-a dat o veste bună: „Datorită mie nu s-a depăşit nivelul de zgomot”. „De ce datorită ţie?”. „Păi la ce taxe aeroportuare am băgat, nici ciorile nu-şi mai permit să decoleze de pe pista noastră”.

Miercuri

Vio către Gyusi: „Ai văzut, mă, că judeţul e pe locul I în topul insolvenţelor?”. „Asta e de bine sau de rău?”. „De bine. Înseamnă că totul, râul, ramul, piatra, zăcământul, fiind insolvent, nu se poate dizolva. Aşa că nu mai pot veni cei cu gazele de şist să topească rocile”.

Joi

Juji, toată pachet de nervi: „În ţara asta nu se mai poate trăi!”. „Cu soţul tău? De câte ori ţi-am spus!”. „Am înţeles că au interzis petardele, că sunt periculoase. Dar acum vor să interzică şi pocnitorile. Adică eu, cea mai mare pocnitoare din parcarea de la Maimuţe, să fac foame?!”.

Vineri

Senatorul ministru udemerist, revoltat la culme: „În localităţile de graniţă nu se va putea vinde pământul străinilor fără acordul SRI-ului. E scandalos!”. „Mie nu mi se pare. Că la cât vă doriţi Ardealul, voi sunteţi în stare să duceţi tot pământul în Ungaria cu basculantele”.

Sâmbătă

La meciul de baschet s-a aruncat cu jucării pentru copii nevoiaşi. Frumoasă iniţiativă, intrăm şi noi în rând cu oamenii. Nae Poliţistul era totuşi nedumerit: „Ce dracu’ se uită ăştia la mine chiorâş? N-am avut jucării de pluş, că n-am copii, aşa că am aruncat cu peştele de pe televizor”.

Duminică

Pentru unii o veste bună: în 2013 au murit 71 de ziarişti la datorie. Respect!


*
*