Retrospectiva săptămânii: În sfârşit, conspiraţioniştii au un lider cu şcoală

Luni

Vio către Ghiusi: „Am văzut că manifestările de 15 martie au fost mai modeste anul acesta”. „Nu mai au niciun farmec. Din cauză că trebuie să purtăm mască, autoritățile nu mai pot citi pe buzele noastre cum înjurăm regimul și blestematul de Trianon”.

Marți

Vâlvă mare stârnită de doctorița care are rețete simple pentru tratarea Covidului. „Cum vă explicați, doamna doctor, valul de simpatie din partea antivacciniștilor și conspiraționiștilor?”. „Păi, sunt singura care am școală, deci pot să-mi dau cu părerea. Ceilalți influenceri antivaxeri sunt foste top modele reșapate și băieți fără Bac”.

Miercuri

Cu șeful de la APIA: „La noi nu trebuie să ai multe școli, ci doar un pix”. „De ce pix?”. „Pentru că dublăm sau triplăm subvențiile din pix și tot acolo ne doare”. „Nu vă e teamă că vine cineva și vă leagă?”. „Nu vine nimeni. De atâția ani creștem suprafețele cultivate pentru a primi subvenții, încât județul ar trebui să fie mai mare ca Franța. Și n-a observat nimeni”.

Joi

Nae Polițistul despre cei care brăzdează pădurile cu ATV-ul: „Nici prin cap nu-mi trece să-i amendez”. „Dar distrug pădurea și poluează aerul”. „Nu contează, bine că măcar sperie urșii care au fost relocați la noi în județ”.

Vineri

Șeful de la Ocolul Silvic: „Am început campania de împădurire. Vom împăduri 200 de hectare pe lună”. „E mult?”. „Da. Dar de tăiat tot atâta tăiem, pe săptămână”.

Sâmbătă

Rectorița de la Universitatea din Arad a fost prinsă cu plagiatul. Rectorul nostru a izbucnit despre omoloaga lui: „Să vă mai aud că râdeți de Sorbonica! Păi, noi suntem doxă pe lângă ei”. „Pe ce te bazezi?”. „Păi, fraiera a ajuns să copieze după teza mea de doctorat. Bine că nu de pe a lui Targhet, care și el a luat lucrarea din altă sursă”.

Duminică

Ianoș a venit într-o fugă de la București. A auzit că județul a intrat în scenariul roșu.


*
*