Retrospectiva săptămânii: Ianoș povestește cum l-a văzut pe Bolovan în biserică

Luni

Vio, către Ghiusi. „Am văzut că ați încercat o autonomie mai discretă, așa, la apelul de seară”. „Treaba era aranjată, că pesediștii au experiență cu legile date noaptea, ca hoții”. „Și ce veți face acum?”. „La ce popor avem, iar vor ajunge pesediștii la putere și tot îi păcălim noi odată”.

Marți

Ianoș a anunțat că l-a văzut de Înviere pe Bolovan, noaptea, la o biserică unde se ruga. „Nu avea ce căuta acolo, că după ora 22 e interzis să umbli pe străzi”. „E interzis dacă ești parazit sau bătrân, sau parazit bătrân. Dar tu ce căutai la biserică la ora aia?”. „M-a rugat preotul să vin pe post de moaște, că ale lor s-au uzat. Zicea că mă încadrez ca vechime, sfințenie și aspect”.

Miercuri

Nae polițistul, îngrijorat. „Băieții de la Frontieră au vrut să facă și ei un ban de pe urma molimei, dar i-au prins”. „Nu s-au învățat minte că e periculos să mai faci manevre?”. „Ei au făcut-o de amorul artei, că ăia 200 de euro nu se pot numi bani. Dar n-au vrut să-și iasă din mână”.

Joi

Acum ne-am trezit să desființăm ferma de porci care ne împuțea aerul. Patronul a povestit: „Eu mi-am relocat ferma, dar locuitorii s-au păcălit”. „De ce? Că mirosul era insuportabil”. „Asta înainte de pandemie. Or, se știe că semnul infectării este că-ți pierzi gustul și mirosul. Deci ferma putea exista mult și bine”.

Vineri

Bolovan a explicat cum e cu alinierea clădirilor pe înălțime: „Era o chichineață de clădire lângă minunata clădire a Tribunalului”. „Aia care a fost sediul PDL-ului?”. „Da. Am decis să băgăm buldozerul în ea. Din păcate, prea târziu, că vechii membri au reușit să iasă din clădire”.

Sâmbătă

Puradel, despre rudele sale de la Vad. „Deocamdată să știți că e liniște, pentru că neamurile mele au înțeles greșit. Au auzit că vor avea parte de carantină, dar ei cred că e vorba de cantină”.

Duminică

Dacă tot pune 600 de camere de supraveghere în oraș, Primăria ar trebui să facă și mai multe toalete publice.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale