Retrospectiva săptămânii: Galezul scoate la lumină rahatul produs de oamenii lui Ianoș și ai Păsztorului

Luni

Vio către Ghiusi: „Am auzit că Odeonul este nervos că au început controalele la un primar de-al lui. Zice că-i control pe criterii politice”. „Bine zice. De când au venit liberalii, se fac controale politic, când eram noi la putere, nu se făceau controale. Tot politic”.

Marți

Ianoș, proaspăt trezit din somn: „A venit un candidat din Capitală să-l facă pe Brancardier fricos și laș. L-am reclamat la Biroul Electoral pentru minciună și dezinformare”. „Dar Brancardierul e chiar așa curajos?”. „Păi, îți trebuie curaj, nu glumă, să plagiezi nu una, ci două lucrări de doctorat”.

Miercuri

De povești cu un primar de comună: „Am auzit că vă bagă Bolovan 12 criterii de performanță, dacă mai vreți bani de la Județ”. „Nu știe ce vorbește. Păi, eu abia am apucat să citesc primele trei criterii și m-a luat o durere de cap de care am scăpat abia după trei deți de pălincă”.

Joi

Galezul, de când e vice la Județ, și-a amintit că a fost șef la Garda Financiară. „I-am verificat pe oamenii lui Ianoș și ai Păsztorului, care de patru ani se chinuie să facă curent din căcat, pe salarii nerușinate”. „Și au reușit?”. „Au reușit un căcat. Adică au produs un sfert de kilowatt/oră, dar și pe ăla cred că l-au dus acasă, că ăștia nu se rabdă dacă nu fură ceva”.

Vineri

Dezvoltatorul Haita și-a băgat șandramaua în insolvență și acum nu mai dă apă la tot cartierul, cum se lăuda când se visa primar. „De ce nu dai oamenilor apă potabilă? Tocmai acum, în plină pandemie”. „Pe cuvântul meu de valutist, dacă-s de vină. Dar mă întreb la ce le trebuie apă dacă n-au nici stație de epurare. Unde să meargă apa?”.

Sâmbătă

Revoltă la aflarea traseului viitoarei centuri pentru Aleșd. Un localnic supărat a explicat: „Eu nu zic că nu ne trebuie șosea de centură, dar să nu treacă pe sub fereastra mea”. „Dar pe unde ai vrea să treacă?”, l-am întrebat. „Pe oriunde, numai pe sub fereastra mea nu”.

Duminică

Luați multă lămâie, că mai avem încă două săptămâni până la alegeri!

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Odeontransfrontaliet | 23 noiembrie 2020 14:55

    Aia cu lamaia chiar e buna! :-))). Iti dai seama ce de voma o sa livreze Adica Cris in astea doua saptamani. ;-))). Si cat pupat la curu birtinezului. Lamaie, fratilor sa vi se taie greata!