Retrospectiva săptămânii: Fostul prefect PSD cere dublarea coeficientului de inteligenţă în partid

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai văzut că și Ciomârtanul cere daune morale de 42.462 lei fetei care a distrus drapelul maghiar?”. „S-a luat după UDMR, care a cerut o sumă rotundă, că ei nu se încurcă cu mărunţiş”. „Fata va trebui să urmeze și cursuri de bună conviețuire cu minoritățile”. „Aici a încurcat-o dacă-i predă Odeonul”.

Marți

Fostul Prefect, nervos că PSD l-a pus ministru al Transporturilor pe papagalul care a mai trecut pe-acolo de două ori. „Așa nu se mai poate, râd curcile de noi! Păi, dacă-l dăm afară pe prostocul propus de Veorica, se va dubla coeficientul de inteligență al partidului”.

Miercuri

Puradel i-a prostit pe USR-iști să dea comunicat prin care cere Primăriei să dea de pomană ONG-urilor. „Vreau să păstrez tradițiile neamului, dar Bolovan nu sare cu banul”. „Tradiții, adică făcut de oale, cântat la vioară?…”. „Nu. Tradiții la șutit și la cerșeală. De-aia și stăm cu mâna întinsă la Primărie”.

Joi

Un rapsod din Binș s-a supărat după ce ziariştii au demonstrat că nimeni nu mai face cojoace tradiționale de 200 de ani. „Asta e mare minciună. Presa dezinformează”. „Când ați făcut ultimele cojoace cu modele tradiționale?”. „Păi, în ultimul secol la noi s-au fabricat cel puțin cinci mii de alendeloane”.

Vineri

Nae polițistul, satisfăcut: „Mă bucur că inițiativa țării noastre ca în maximum doi ani să fie o carte de identitate unică în toată Europa a fost aprobată. Va fi ca un card, cu două amprente”. „Amprentele la ce-s bune?”. „Păi, la câți analfabeți funcționali avem, cum vrei să se semneze?”.

Sâmbătă

Primarul unei comune unde urmează să se facă un bazin de înot e sceptic: „Bazinele se vor face din bani de la buget”. „Și ce-i rău?”. „La cum arată bugetul, am să pun talonul de pensie al fostului șef de post, pe care o să scriu: aici sunt banii dumneavoastră”.

Duminică

Pe drumul Tinca-Salonta s-au strâns mii de drogați. Au auzit că-i praf.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Gal Eleonora | 27 februarie 2019 13:30

    Extrem de nostim.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale