Retrospectiva săptămânii: Fostul prefect PSD cere dublarea coeficientului de inteligenţă în partid

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai văzut că și Ciomârtanul cere daune morale de 42.462 lei fetei care a distrus drapelul maghiar?”. „S-a luat după UDMR, care a cerut o sumă rotundă, că ei nu se încurcă cu mărunţiş”. „Fata va trebui să urmeze și cursuri de bună conviețuire cu minoritățile”. „Aici a încurcat-o dacă-i predă Odeonul”.

Marți

Fostul Prefect, nervos că PSD l-a pus ministru al Transporturilor pe papagalul care a mai trecut pe-acolo de două ori. „Așa nu se mai poate, râd curcile de noi! Păi, dacă-l dăm afară pe prostocul propus de Veorica, se va dubla coeficientul de inteligență al partidului”.

Miercuri

Puradel i-a prostit pe USR-iști să dea comunicat prin care cere Primăriei să dea de pomană ONG-urilor. „Vreau să păstrez tradițiile neamului, dar Bolovan nu sare cu banul”. „Tradiții, adică făcut de oale, cântat la vioară?…”. „Nu. Tradiții la șutit și la cerșeală. De-aia și stăm cu mâna întinsă la Primărie”.

Joi

Un rapsod din Binș s-a supărat după ce ziariştii au demonstrat că nimeni nu mai face cojoace tradiționale de 200 de ani. „Asta e mare minciună. Presa dezinformează”. „Când ați făcut ultimele cojoace cu modele tradiționale?”. „Păi, în ultimul secol la noi s-au fabricat cel puțin cinci mii de alendeloane”.

Vineri

Nae polițistul, satisfăcut: „Mă bucur că inițiativa țării noastre ca în maximum doi ani să fie o carte de identitate unică în toată Europa a fost aprobată. Va fi ca un card, cu două amprente”. „Amprentele la ce-s bune?”. „Păi, la câți analfabeți funcționali avem, cum vrei să se semneze?”.

Sâmbătă

Primarul unei comune unde urmează să se facă un bazin de înot e sceptic: „Bazinele se vor face din bani de la buget”. „Și ce-i rău?”. „La cum arată bugetul, am să pun talonul de pensie al fostului șef de post, pe care o să scriu: aici sunt banii dumneavoastră”.

Duminică

Pe drumul Tinca-Salonta s-au strâns mii de drogați. Au auzit că-i praf.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Gal Eleonora | 27 februarie 2019 13:30

    Extrem de nostim.