Retrospectiva săptămânii: Fostul ministru de la Sănătate luptă pentru condiții mai bune pentru corupți

Luni

Vio către Ghiusi: „Iar ne-au pus o talpă ecologiștii. Au descoperit nu știu ce buruiană și trebuie să deviem autostrada”. „Prost popor mai sunteți, chit că și eu fac parte din el! Voi nu vedeți că de fapt ăștia sunt niște șmecheri care se dau de ceasul morții pentru câteva plante, dar pe care-i doare-n bască de defrișări? Vor și ei niște șpăgi ca să închidă ochii”.

Marți

Fostul ministru de la Sănătate luptă pentru condiții mai bune pentru corupți. „Dacă ar fi după mine, aș clasa toate dosarele de corupție, iar pentru politicieni aș introduce cel mult arest la domiciliu”. „Precis e un substrat în chestia asta”. „Măcar atâta să fac pentru idolul meu, Depanatorul. La ce domeniu are, într-un an de arest la domiciliu nici nu apucă să ajungă la capătul grădinii”.

Miercuri

Nae Polițistul: „Avem un descreierat care sparge cauciucurile la mașini”. „Eu zic să nu-l arestați, pentru că e o chestie ereditară”. „Cum adică?”. „Păi probabil și tatăl său era la fel de obsedat, spărgea cauciucurile cu care se proteja și, uite aşa, s-a născut fiul său”.

Joi

Puradel, supărat: „Auzi, mă, mânca-ți-aș, păi nu-i corect! Așa, cu camere de luat vederea, orice prost de milițian ne poate prinde când furăm din buzunare”. „Și ce ai vrea să facă?”. „Să vină în teren, la fața locului, să vadă cât de greu se câștigă o pâine. Că de la 10 români abia strângi o sută de lei”.

Vineri

Splendidă înfrângerea baschetbaliștior la Cluj! Asta cu toate că am schimbat tactica și jucăm cu șoferii de la DHL. Antrenorul clujenilor a mărturisit: „Data viitoare, bag în primul cinci patru dintre nevestele jucătorilor, chit că două sunt gravide în luna a opta”.

Sâmbătă

Juji, bine dispusă: „Ai văzut că străinii au reușit să scoată profit din sterilul de la Băița? Sunt o grămadă de bani la mijloc”. „Și de ce te bucuri? Ești și tu acționară la ei?”. „Nu, dar și soțul meu e steril. Poate-l valorific cumva”.

Duminică

Deși am aplicat tactica lui Ștefan cel Mare la polo, inundând locul bătăliei, tot am pierdut primul meci cu ungurii.


*
*