Retrospectiva săptămânii: Directorul Muzeului explică de ce a adus tarantule în instituție

Luni

Vio către Ghiusi. „Iar sunteți cei mai importanți din Parlament! Singura voastră problemă este că au intrat și șovinii de la AUR”. „Pentru noi e mană cerească că apar naționaliștii. Că doar așa, cu spaima față de români, ne mai ținem unit electoratul”.

Marți

Directorul Muzeului Mare a anunțat o expoziție cu 50 de tarantule vii. „Acum, că se aude că ești pe făraș, te preocupi cu astfel de evenimente?”. „Există o explicație. Am auzit că umblă Bolovan prin muzeu să vadă ce fac oamenii, ca să-i poată da afară. M-am gândit să las în libertate câteva exponate, poate-l mai prind pe aici”.

Miercuri

Nae polițistul, intrigat. „Am înțeles că Binșul a primit titlul de stațiune turistică de interes local”. „Și ce-i așa mare scofală?”. „Nu știu care sunt obiectivele turistice sau exponatele de vizitat acolo, de când fostul primar a intrat la pârnaie. Poate un exempar din Codul Penal din Binș, cel după care sunt judecați infractorii locului…”.

Joi

De vorbă cu unul dintre șefii de la AUR. „Felicitări, e pentru prima oară când intrați în Parlament”. „Asta să o crezi tu! Cel puțin eu, cu încă doi complici, am mai intrat în Parlament acum câțiva ani, de unde am sustras niște carduri și câteva haine de la garderobă”.

Vineri

L-am întrebat pe Ianoș, după fulminanta victorie în alegeri, ce are de gând să facă în Parlament. „La experiența mea, pe care am dovedit-o în cei 7 ani la Consiliul Județean, fii sigur că voi ști să acționez în așa fel încât să nu fac nimic, în afară de a-mi încasa salariul”.

Sâmbătă

Șeful de la Fonduri Europene: „Puteam să fiu deputat sau senator, dar mă simt bine în Guvern”. „Erai și pe lista de posibil premier”. „Păi, asta mă enervează, nu m-ar mira să mă propună și pe la NATO sau ONU, să vezi atunci cum îmi scormonește lumea prin CV”.

Duminică

Posesorul brandului Arsenie Boca a fost dat în urmărire internațională pentru evaziune. Prea Sfinte, acum să te vedem cum îl scoți de la bulău pe reprezentantul tău de pe pământ!


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale