Retrospectiva săptămânii: Decanul de la Medicină explică scandalul cu diplomele false

Luni

Vio către Ghiusi: „Aveți dreptate că v-am românizat. Furați la fel ca noi, de parcă ați fi din Teleorman, nu din Covasna”. „Te referi la hoțiile de la Consiliul Județean?”. „Păi, văd că prin fundațiile voastre ați sifonat grămezi de bani”. „Norocul nostru că s-a desființat DNA. Că altfel Păstorul primea bograci printre zăbrele cu praștia”.

Marți

Cu Decanul de la Medicină: „Ați văzut că apar medici cu diplome false care practică fără probleme? Parcă și la noi era o poveste similară cu italieni, terminată cu niște condamnări care s-au prescris”. „Eu zic să vă feriți nu doar de medicii cu diplome false, ci și de cei cu diplome veritabile”.

Miercuri

Ghiță de la Aeroport, despre avioane: „E adevărat că și Blue Air își ia zborul, dar asta le e meseria”. „Și până la urmă câte curse o să mai avem?”. „Suntem ca bătrânul ăla de 97 de ani care spune că anul trecut a făcut sex o dată, iar anul acesta a mai rărit-o”.

Joi

De vorbă cu Ianoș: „Voi chiar nimic nu faceți la serviciu?”. „Cum nimic? Colegele noastre duc o viață regulată exclusiv datorită nouă”. „Dar starea drumurilor e groaznică!”. „Greaua moștenire… În ultimele mandate nesimțiții de la conducerea Consiliului Județean nu au făcut nimic”. Am rămas mască: „Păi, tu n-ai fost vicepreședinte şi în vechiul mandat?!”.

Vineri

Tanti Zoe pensionara, nedumerită: „De ce să plătim noi, toți locuitorii orașului, penalități de 700.000 de lei la gunoi?”. „Pentru că, potrivit normelor UE, nu am colectat selectiv ce aruncăm la ghenă”, i-am explicat. „Adevăru-i că chiar nu știm să selectăm gunoaiele. Uite cine a ajuns să facă legile în țara asta!”.

Sâmbătă

Beni Hill asfaltatorul, pus pe fapte mari: „Am făcut organizarea de șantier, din primăvară mă apuc de lucru și termin ciotul de autostradă în toamnă”. „Asta ce înseamnă?”. „Că mai repede fac eu drumul decât fac putorile alea de la CNAIR un caiet de sarcini”.

Duminică

A scăzut natalitatea la un nivel fără precedent. Iar noi îl ținem la bulău pe Cristi Borcea…


*
*