Retrospectiva săptămânii: Cum se pregăteşte FC Bihor de Liga Campionilor

Înfrângere de răsunet a echipei de fotbal. A fost bătută în Cupă de o echipă comunală. Patronul echipei a explicat: ”Pe mine nu mă interesează Cupa României…”

Luni

Vio către Ghiusi: „Vin refugiaţii arabi peste noi şi numai asta ne mai lipsea”. „Cum să nu vină, că doar la noi e foarte mult teren arabil. Care e problema?”. „Problema e că am mai păţit odată cu nişte refugiaţi la care le-am furat caii şi au rămas aici”.


Marţi

Înfrângere de răsunet a echipei de fotbal. A fost bătută în Cupă de o echipă comunală. Patronul echipei a explicat: ”Pe mine nu mă interesează Cupa României. Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”.

Miercuri

Splendid raliul maşinilor de epocă. Unul dintre organizatori era şocat: „Noi am crezut că aceste maşini, de mult dispărute din circulaţie, vor face senzaţie la voi”. „Şi nu a fost aşa?”. „Păi voi încă circulaţi frecvent cu ele. Am văzut Dacii din 1968, ca să nu mai zic de Rabe şi Saviemuri”.

Joi

Şeful Direcţiei Silvice: „Am scos la licitaţie nişte cabane, să nu mai dăm bani pentru întreţinerea lor”. „Dar am înţeles că le-aţi dat la preţuri de nimic şi le-au luat oamenii voştri”. „Am respectat legislaţia şi am dat anunţ la gazeta de perete a ocolului silvic. Şi mai bine să ia cabanele oamenii noştri decât ai voştri”.

Vineri

Puradel este nervos peste măsură: „Au băgat altă metodă să repară ţevile ruginite. Le cârpeşte pe interior cu plastic şi nu mai trebuie scoase din pământ”. „Şi ce te deranjează pe tine?”. „Păi, dacă nu mai este fer vechi, gura noastră ce mai mâncă?”.

Sâmbătă

Tanti Zoe pensionara, la aniversarea regelui Ferdinand: „Regele s-a născut acum 125 de ani”. „Aţi fost colegă de şcoală cu el?”. „Îţi mulţumesc! Nu, era mai mic cu doi ani! Păcat că au fost prea puţini oameni la statuia Reginei Maria”. „Dar el nu are statuie?”. „Nu încape de statuia apeviştilor”.

Duminică

Conferinţă la partidul M 10. Ce nume! Zici că-i linie de metrou.


*
*