Retrospectiva săptămânii: Cum a ticluit Păsztorul contractul de renovare a Policlinicii Mari

Luni

Vio către Ghiusi: „Parcă anul ăsta nu au mai fost așa de mulți vizitatori la Ziua Morților”. „Nu te mira, că la cât s-a scumpit tariful la intrarea cu mașina în cimitir, merită să vii la mormânt numai în calitate de decedat”.

Marți

Cu 20 de minute înainte de a părăsi șefia Consiliului Județean, Păsztorul a ticluit un contract de renovare a Policlinicii, ca și gura lui Beni Hill asfaltatorul să mănâncă ceva. Omul a mărturisit: „Păi, dacă Depanatorul i-a făcut cadou jumătate din pământurile din Centru și nu s-a întâmplat nimic, de ce nu i-aș da și eu să repare o clădire pe bani buni?”.

Miercuri

Mai mulți activiști din organizația de tineret cărau mormane de păpușoi în fața sediului partidului. „Să nu ziceți că v-ați apucat de muncă cinstită!”. „Nu, dar a zis Ianoș să aducem tenchiu’ la sediu, ca pe timpul campaniei electorale să aibă unde tăcea”.

Joi

Dosar penal pentru tanti aia de 0,16 tone care propovăduia lupta împotriva măștii. „Cum ați ajuns suplinitoare de engleză la o școală atât de bună din oraș?”. „Păi, eu am venit de la țară. La ce accent rural am, au crezut că vorbesc engleza, nu româna. Și cum e lipsă de profesori…”.

Vineri

Nae polițistul. „Iar am prins zeci de migranți înghesuiți într-un TIR. Doreau să ajungă în Occident”. „Le-ați făcut dosar penal pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei?”. „Nu, ci pentru zădărnicirea combaterii pandemiei, că stăteau unu-n altul”.

Sâmbătă

L-am văzut pe Bolovan pe stradă împreună cu candidații liberali la Parlament. Nu mi-am putut da seama care era destinația lor, dar dacă fabricantul de mobilă are dreptate, probabil mergeau să-i învețe să facă sex.

Duminică

Se montează decorațiunile de Crăciun. Eu zic să pună și ouăle de Paște, căci cu Covidu’ ăsta nu se știe niciodată.


*
*