Retrospectiva săptămânii: Cristi Puşcaş i-a părăsit pe liberali, dar n-a vrut să-i înjure

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai văzut că a crescut nivelul de trai al concetăţenilor?”. „Pe ce te bazezi?”. „Doar jumătate faţă de cei de anul trecut au mai cerut ajutor de încălzire şi anul ăsta”. „Eu trag de aici alte concluzii. Că jumatea care nu a cerut ajutor a murit îngheţată iarna trecută”.

Marţi 

Mic cutremur la PNL: arhitectul care a coordonat renovarea Sinagogii s-a retras din partid. Răspunsul său diplomatic a fost: „Ca vechi PDL-ist, nu m-am putut adapta la stilul PNL”. „Da’ răspuns nediplomatic nu ai?”. „Ba am, dar nu vreau să-i înjur pe liberali, că sunt bine crescut”.

Miercuri

Pro Democraţia a afăcut un sondaj care a nemulţumit la fel de mult ca sondajul celor de la NIS Petrol în staţiunile balneare. Preşedintele ONG-ului s-a scuzat. „Sondajul a ieşit cum a  ieşit pentru că eu n-am bani să dau la sociologi, ca să-l perie în funcţie de interesele politice”. „Atunci ce facem? Mergem pe mâna lui Bolovan?”. „Habar n-ai câţi ar vrea să meargă pe mâna lui. La propriu!”.

Joi

Juji are idei fixe: „M-am gândit să cumpăr drapelul lui Avram Iancu”. „Şi ce să faci cu el?”. „Păi dacă pe voi nu vă interesează istoria, mă interesează pe mine. O să-l duc în străinătate, dar nu foarte departe, la un muzeu. Ca trofeu de război”.

Vineri

Plagiatoarea de la Piele şi-a amânat concursul pentru postul de profesor. „Am decis să amân concursul pentru vremuri mai bune”. „Şi când vin ălea?”. „Când lumea nu va mai sta cu ochii pe mine”. „Dar pe cine să stea?”. „Păi, mai este o plagiatoare notorie care acum a intrat şi în Senat”.

Sâmbătă

La Arieşeni, o jună schioare a luat-o pe un drum forestier. Salvamontiştii au reuşit s-o salveze şi s-o ducă la spital, unde fătuca a explicat: „La ce hal de pârtii aveţi, nu mi-am dat seama că sunt pe drum forestier”.

Duminică

Elevii care iau nota 10 pot intra gratis la Grădina Zoologică. Primarii care iau un 10 la sută pot intra gratis la puşcărie.


*
*