Retrospectiva săptămânii: Cărţaşul de la CJ explică cum stă cu Aeroportul şi cu Muzeul

Cărţaşul de la Consiliul Judeţean, nervos: „La Conferinţa Constructorilor speram să apară şi cei de la CNADR”. „De ce n-au venit?”. „Păi, erau proşti? I-au trimis la înaintare pe politicienii care, fiindcă-i campanie electorală, nu doar că ne fac autostradă, dar ne şi electrifică calea ferată”. „Da’ tu cu Aeroportul şi Muzeul cum stai?”.

Luni

Vio către Ghiusi: „Am fost azi la biserică să-mi cumpăr trei kile de carne. Marfă a-ntâia!”. „De când se vinde carne la Biserică?”. „De când s-au băgat popii în afaceri”. „Nu ştii vreun călugăr meseriaş care să-mi repare maşina, că precis ăştia şi-au deschis şi service auto?”.

Marţi

Cărţaşul de la Consiliul Judeţean, nervos: „La Conferinţa Constructorilor speram să apară şi cei de la CNADR”. „De ce n-au venit?”. „Păi, erau proşti? I-au trimis la înaintare pe politicienii care, fiindcă-i campanie electorală, nu doar că ne fac autostradă, dar ne şi electrifică calea ferată”. „Da’ tu cu Aeroportul şi Muzeul cum stai?”. „Stau”.

Miercuri

Juji a declarat că nu se mai epilează: „Dacă femeia cu barbă a câştigat Eurovisionul, sper să câştig şi eu măcar Vocea României. Că o să am un păr pe picioare din care se pot împleti cosiţe”. Are drepate, dacă nu eşti ciudat, nu exişti!

Joi

Abramburica a venit la Sorbonica să-i lumineze pe dascăli: „Vă recomand să treceţi la învăţământul online. Cheltuielile sunt mai mici, e şi modern…”. Un dascăl s-a opus: „Bine, bine, facem cursuri şi examene online, dar măcar şpaga o putem lua în mână, bani gheaţă?”.

Vineri

Primăria a comis un act de discriminare contra romilor: a decis să scoată în afara oraşului depozitele de fier vechi. City-managerul a explicat: „Nu suntem rasişti. Din contră, dacă depozitele sunt la periferie, romii au mai puţin de mers, că şi ei tot acolo stau”.

Sâmbătă

Interlopii au început să se bată în centrul oraşului, ziua-n amiaza mare. Nae Poliţistul a explicat: „Degeaba se plânge lumea, noi am intervenit imediat”. „În ce a constat intervenţia?”. „Le-am pus la dispoziţie topoare şi săbii ninja, ca să se omoare între ei. Poate aşa scăpăm de problemă”.

Duminică

Am fost la Festivalul Luminii. Mă aştept ca Guvernul să factureze manifestaţia.


*
*