Retrospectiva săptămânii: Bolovan doarme cu chiloții pe dos, să nu se prindă blestemele de el

Luni

Vio către Ghiusi: „Nimic nu e mai plin de viață decât un cimitir de Ziua Morților”. „Văd că aveți obiceiul să furați sărbătorile altora! Deja la voi s-a încetățenit Valentine’s Day, despre Halloween ce să mai zic? Iar acum ne luați și Ziua Morților”. „Abia aștept să copiați și voi de la noi ziua de 1 Decembrie”.

 Marți

„Mi-am mai câștigat un prieten de când i-am șuntat pe cei de la Transgex cu apa termală. Dar nu le puteam lăsa averea orașului”. „Și nu te înjură fiindcă au pierdut grămezi de bani?”. „De când cei de la Distrigaz au rămas cu buzele umflate că centrala consumă direct din magistrală, dorm cu chiloții pe dos, să nu se prindă blestemele de mine”.

Miercuri

„Aşa nu se mai poate! Vrem să introducem gazul la sate, dar Consiliul Județean nu ne ajută”, s-a plâns un primar. „Și voi vreți prea multe. Bazați-vă în continuare pe furtul de lemne”. „Nu mai e nimic de furat”. „Sunteți naivi. Dacă nu ar mai fi nimic de furat, șefii de la Județ ar avea timp și pentru doleanțele oamenilor”.

Joi

Nae Polițistul, revoltat: „Am fost la filmul Moromeții 2. Scandalos!”. „Dar de ce?”. „Păi nu se poate. Am asistat la un moment jalnic: am văzut primii țărani din Teleorman în splendida clădire a Teatrului”. „Hai, mă, că a mai fost unul la o plenară a PSD-ului”.

Vineri

„Ai auzit, Puradelule, că se caută muncitori pentru cules mazăre în Danemarca?”. „Iar vii cu idei din astea de exterminare a neamului meu?”. „Salariile-s mari, Danemarca-i țară bogată, munca nu e grea”. „Nici dacă m-ar lăsa să car mazărea bob cu bob, ca pe lubeniță, tot nu m-aș băga la lucru”.

Sâmbătă

SMURD-ul a aniversat 25 de ani de la înființare. Evenimentul a fost marcat în Cetate cu petreceri și voie bună. Un coleg venit direct din tură, neștiind despre ce e vorba, le-a împărțit niște demisii în alb, pentru a fi semnate.

Duminică

Suntem tari și la tenisul masculin. Pe Federer am vrut să-l batem cu un Copil.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale