Radio Erevan: Vești false despre ex-procurorii DNA Cristian Ardelean și Ciprian Man

Ştire bombă, săptămâna trecută, pe site-ul ştiripesurse.ro, cunoscută publicaţie anti-DNA şi anti-SRI, care anunţa că ex-procurorii DNA Oradea Cristian Ardelean şi Ciprian Man nu s-au prezentat pe 6 iunie la Curtea Supremă pentru a fi audiaţi în procesul fostului şef al Parchetului Bihor, Vasile Popa, motiv pentru care pe numele lor ar fi fost emise mandate de aducere.

Bihorel are o veste proastă pentru cei care îi şi văd deja pe cei doi magistraţi duşi la proces cu duba Poliţiei: singura informaţie reală din ştire e aceea că săptămâna trecută, într-adevăr, s-a derulat un nou termen în procesul în care fostul şef al procurorilor din Bihor e judecat pentru corupţie.

În rest, după cum spune chiar Ardelean, el a fost prezent ca martor, „cu citaţie şi nu cu mandat”, în timp ce colegul Man nici măcar nu avea de ce să meargă. Motivul? Fostul şef al DNA Oradea e chiar semnatarul rechizitoriului prin care Popa a fost trimis în judecată şi, ca atare, şi-a spus deja punctul de vedere. Rămâne de văzut doar dacă instanţa va fi de aceeaşi părere cu el…


*
*